Zwangerschapsmassage 

De zwangerschapsperiode is een mooie maar ook spannende tijd waarin veel verandert in het lichaam van de aanstaande moeder. Je krijgt te maken met fysieke en hormonale veranderingen, waarbij je klachten kunt krijgen zoals pijn in rug en nek, het vasthouden van vocht, bekkenklachten, kramp in de kuiten en slecht slapen. 

Zwangerschapsmassage is een heerlijke lichaamsmassage waarbij de volledige aandacht gaat naar optimale ontspanning en comfort voor moeder en kind. De zwangerschapsmassage is een speciale massage voor aanstaande moeders die naast de ontspannende werking ook de spieren versoepelt en klachten verlicht. Tevens zorgt deze massage ervoor dat het hoofd even helemaal tot rust komt. Door de massage wordt de zwangerschap bewuster ervaren, waardoor signalen die het lichaam afgeeft duidelijker worden.

De massage wordt gegeven op een professionele behandeltafel voor zwangere vrouwen. De tafel is ontworpen in samenwerking met specialisten, verloskundigen en massagetherapeuten. De tafel beschikt over een borst- en buikuitsparing met een verstelbare band welke zorgt voor een perfecte ondersteuning van de buik. Zeker naarmate de zwangerschap vordert, is het heerlijk om weer op je buik te kunnen liggen!

 Effecten van zwangerschapsmassage 

  • Spieren  worden soepeler
  • Diepere ademhaling, je komt helemaal tot rust
  • De zwangerschap wordt bewuster en intenser ervaren
  • Vermindert klachten (rugpijn, kramp in kuiten, vasthouden van vocht
  • Zorgt voor de aanmaak van het gelukshormoon
  • Betere doorbloeding

 

Massage wordt gegeven vanaf 14 weken zwangerschap.Tarieven