Online afspraak maken

Je kunt heel makkelijk een afspraak maken via onderstaande knop. Heb je nog vragen of maak je liever telefonisch een afspraak? Geen probleem. Je kunt me bellen of appen op 06-21630928. 

Openingstijden

ma 09:00 - 17:00 uur
di 09:00 - 15:00 uur
do 09:00 - 17:00 uur
vr 09:00 - 17:00 uur


Wegens grote drukte in de praktijk is er momenteel een cliëntenstop. 

Heb je een kadobon gekregen en ben je niet eerder in de praktijk geweest? Dan kun je een afspraak maken door contact op te nemen via email, whatsapp of telefonisch. 

Voor terugkerende cliënten die geen vervolgafspraak hebben is de wachttijd momenteel ca. 8 weken. 

 

De eerste keer dat je bij me komt, zal ik altijd een anamnese afnemen. In dit korte gesprek stel ik enkele vragen over jouw gezondheid en zullen we samen vooraf bespreken wat jouw verwachtingen zijn van de massage. Zo krijg ik een beeld van de voorgeschiedenis van de eventuele klacht(-en); wat kun je mij vertellen over onder andere het ontstaan van de klachten. Bij twijfel over jouw gezondheid, zal ik altijd doorverwijzen naar de huisarts.

De diverse massagetechnieken kunnen tijdens een behandeling worden gecombineerd. We bepalen samen vooraf wat voor jou de meest geschikte behandeling is, zodat deze is afgestemd op jouw wensen.

*Afspraken die niet tijdig worden afgezegd (24 uur van tevoren), worden in rekening gebracht* Betalingen dienen bij voorkeur voldaan te worden middels een betaalverzoek. Indien je liever contant betaalt dan verzoek ik je gepast te betalen.