Magnesiummassage- en lichaamspakking

Magnesium is een mineraal dat essentieel is voor een normale werking van de spieren en het zenuwstelsel. In plaats van het via de mond in te nemen, kan magnesium ook worden opgenomen via de huid, waardoor het maagdarmkanaal niet wordt belast. Magnesiumolie wordt gemakkelijker door de huid opgenomen en is daarom een beter alternatief.
Om een effectief resultaat te behalen, kan magnesiumchloride worden gecombineerd met warmte. Twee fijne behandelingen die kunnen worden toegepast zijn een magnesium lichaamspakking met infrarood of een magnesium lichaamsmassage.
In deze drukke tijd heeft bijna iedereen preventief extra magnesium nodig. Magnesium is het mineraal dat zorgt voor innerlijke rust. Bij stress verbruikt ons lichaam tot wel tweemaal meer magnesium dan normaal.
Naast het bevorderen van energie, natuurlijke ontspanning en een goede nachtrust, zuivert en herstelt magnesium ook de huid. Het zorgt ervoor dat spieren en gewrichten soepel blijven en draagt bij aan de gezondheid van ons hart door het ontspannen van bloedvaten en verkrampte spieren.

Er is keuze uit twee fijne behandelingen:

Magnesium massage en scrub 60 minuten
Een zachte en rustige massage die de spieren en het lichaam op een vriendelijke manier laat ontspannen, of een stevigere massage waarbij eventuele blokkades worden aangepakt. Een scrubbehandeling voorafgaand aan de massage maakt de huid ook nog eens superzacht én helpt het magnesium nog beter op te nemen. De werking van magnesium zorgt voor extra diepgaande ontspanning van de spieren. De behandeling kan ingezet worden bij o.a. rugpijn, fibromyalgie en reumatische klachten. Een magnesium massage zorgt voor optimaal ontspannen, ontstressen en opladen, maar verlicht ook bij huidaandoeningen.

Magnesium Booster 75 0f 90 minuten - complete behandeling met gebruik van infrarood warmtedeken
Een lichaamspakking met magnesiumgel zorgt voor directe opname van magnesium via de huid. Allereerst wordt het lichaam gescrubd met magnesiumscrub. Hierdoor zal de magnesium nog beter door de huid worden opgenomen.  Vervolgens word je gemasseerd met de Permsal magnesiumgel waarna er pakkingfolie wordt aangebracht en je heerlijk een half uur kunt ontspannen in de infrarood warmtedeken. De weldadige infraroodwarmte bevordert nog eens extra de doorbloeding van de huid en geeft extra ontspanning op de spieren. Poriën openen zich en de magnesium wordt maximaal opgenomen. Tijdens de pakking kun je desgewenst genieten van een fijne hoofdmassage. Er worden warme doeken gebruikt om de huid te reinigen en als afsluiting wordt er een verzorgende crème aangebracht.

Bij een duur van 75 minuten wordt de achterzijde van het lichaam behandeld. Bij een duur van 90 minuten wordt voor- en achterzijde behandeld.

Voor mensen met een pacemaker is de infrarooddeken helaas niet geschikt. Zorg dat u twee dagen voor de behandeling niet meer scheert, aangezien magnesium een zout is dat kan prikken op pas geschoren huid.