Wellness behandelingen (vanaf 1 januari 2024 te reserveren)

Lichaamspakkingen zijn door de intens diepe werking ideaal voor ontspanning en zijn een enorme toevoeging op een massage omdat ze het lichaam zowel detoxen als voeden.
Je voelt gewoon dat je hele lichaam in korte tijd een enorme boost krijgt. En dan, dat gevoel na afloop; als herboren!
Dit komt doordat lichaamspakkingen heel snel de stofwisseling activeren en de vochthuishouding reguleren. Ze werken zowel ontgiftend, vitaliserend en voedend (vanwege de heilzame stoffen en mineralen die niet alleen in de huid maar ook in de diepere weefsels doordringen).
Het is belangrijk om na de behandeling goed water te drinken zodat de afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden.


WELLNESS MASSAGE & SCRUB - 60 minuten
De behandeling start met het scrubben van de huid met een dode zeezout scrub. Het 100% natuurlijke Dode Zeezout in deze olierijke dode zee scrubcrème heeft een opmerkelijke huidherstellende functie en is voorzien van diverse essentiële mineralen. In combinatie met de olierijke elementen, waaronder sheabutter en kokosolie, ontstaat een ultieme wellnessbehandeling, die de lichaamshuid ontdoet van dode huidcellen en die haar perfect voorbereid op de rest van de behandeling. Na het scrubben wordt de achterzijde van het lichaam uitgebreid gemasseerd gevolgd door het aanbrengen van de pakking. De romige samenstelling van de pakking heeft een hoogwaardige, volle basis van sheabutter, kokosolie, vitamine A en E. Deze intens voedingsrijke oliesoort is rijk aan antioxidanten en heeft kalmerende en verzachtende eigenschappen voor de huid. Deze natuurlijke olie bevat huididentieke vetten, waardoor de kans op huidirritaties minimaal is. De toegevoegde vitamine E heeft een intensief regenererende en verstevigende werking op de wanden van de haarvaatjes, voor een verbeterde structuur en teint van de lichaamshuid. De pakking wordt met folie afgedekt waardoor deze optimaal kan worden opgenomen door de huid. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende bodybutter. 

MULTI REINIGENDE ALGENPAKKING met gebruik van infrarood warmtedeken - 60 of 90 minuten
Deze lichaamspakking is rijk aan mineralen, vitaminen, sporenelementen en aminozuren. De celstofwisseling wordt aan het werk gezet zodat afvalstoffen worden afgevoerd. De huid wordt zacht door de diepe reiniging en heeft het een vochtregulerende werking.
Contra-indicaties: Personen die een overgevoeligheid voor jodium hebben, die een snel werkende schildklier hebben of een operatie aan de schildklier hebben ondergaan. Hoge bloeddruk, hartproblemen, kanker, tijdens de zwangerschap en wanneer je borstvoeding geeft.
De behandeling start met een scrub, gevolgd door een ontspannende massage. Vervolgens wordt de algenpakking aangebracht en afgedekt met folie. Hierna kun je even heerlijk ontspannen in de infrarood warmtedeken terwijl de pakking intrekt. Tijdens de pakking krijg je een ontspannende hoofdmassage. De pakking wordt met warme doeken verwijderd waarna de behandeling wordt afgesloten met het aanbrengen van een verzorgende crème.

Tijdens een behandeling van 60 minuten wordt de rug behandeld, bij een behandeling van 90 minuten wordt de gehele achterzijde van het lichaam behandeld.

MAGNESIUMMASSAGE & SCRUB - 60 minuten
Een zachte en rustige massage die de spieren en het lichaam op een vriendelijke manier laat ontspannen, of een stevigere massage waarbij eventuele blokkades worden aangepakt. Een scrubbehandeling voorafgaand aan de massage maakt de huid ook nog eens superzacht én helpt het magnesium nog beter op te nemen. De werking van magnesium zorgt voor extra diepgaande ontspanning van de spieren. De behandeling kan ingezet worden bij o.a. rugpijn, fibromyalgie en reumatische klachten. Een magnesium massage zorgt voor optimaal ontspannen, ontstressen en opladen, maar verlicht ook bij huidaandoeningen.

MAGNESIUM BOOSTER - 75 0f 90 minuten, complete behandeling met gebruik van infrarood warmtedeken
Een lichaamspakking met magnesiumgel zorgt voor directe opname van magnesium via de huid. Allereerst wordt het lichaam gescrubd met magnesiumscrub. Hierdoor zal de magnesium nog beter door de huid worden opgenomen.  Vervolgens word je gemasseerd met de Permsal magnesiumgel waarna er pakkingfolie wordt aangebracht en je heerlijk een half uur kunt ontspannen in de infrarood warmtedeken. De weldadige infraroodwarmte bevordert nog eens extra de doorbloeding van de huid en geeft extra ontspanning op de spieren. Poriën openen zich en de magnesium wordt maximaal opgenomen. Tijdens de pakking kun je desgewenst genieten van een fijne hoofdmassage. Er worden warme doeken gebruikt om de huid te reinigen en als afsluiting wordt er een verzorgende crème aangebracht.
Bij een duur van 75 minuten wordt de achterzijde van het lichaam behandeld. Bij een duur van 90 minuten wordt voor- en achterzijde behandeld.
Voor mensen met een pacemaker is de infrarooddeken helaas niet geschikt. Zorg dat u twee dagen voor de behandeling niet meer scheert, aangezien magnesium een zout is dat kan prikken op pas geschoren huid.